برنج -------- سه پیمانه
نخود فرنگی-------- یک پیمانه
هویج ریز خرد شده----- یک پیمانه
پیاز ساطوری شده متوسط -----یک عدد
زیره -----یک ق م
زعفران آب کرده------- دو ق. غ
مرغ پاک کرده------- ۷۰۰ گرم
روغن ------۴ - ۵ ق .س
نمک --------به اندازه لازم
ابتدا مرغ را با کمی روغن تفت دهید وبا سه چهارپیمانه آب ونمک وچند تکه فلفل دلمه ای و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی روی حرارت بگذارید ،وقتی بجوش آمد حرارت را ملایم کنید واجازه دهید تا مرغ کاملاً بپزید و در آخر! در حالی که به اندازه یک پیمانه از آب مرغ در ظرف باقی مانده دو قاشق غذا خوری زعفران به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ظرف را از روی حرارت بردارید.
هویج را بعد ازشستن و پوست گرفتن، ریز خرد کنید( اندازه نخود فرنگی ها) و همراه نخود فرنگی با سه پیمانه آب
و یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین و نمک در ظرف بریزید و با درب باز با حرارت ملایم حدوداً ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید وبعد در صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.4-5 قاشق سوپخوری روغن در قابلمه ای که می خواهید دمی را در آن طبخ کنید بریزید و پیاز ساطوری شده را در آن کمی تفت دهید تا پیاز نرم شود ، همین که پیاز نرم شد زیره را اضافه کنید و یک دور هم بزنید تا با پیاز مخلوط شود. نخود فرنگی ، هویج ، و برنج را به پیاز اضافه کنید و پنج دقیقه روی حرارت هم بزنید وبعد شش پیمانه آب به مخلوط برنج اضافه کنید وروی حرارت تند اجازه دهید تا بجوشد وقتی کما بیش آب برنج تبخیر شد برنج را یکی دو دور زیرو رو کنید سپس حرارت را ملایم کنید وروی آن دم کنی و زیر آن هم شعله پخش کن بگذارید ، بعد از حدوداً ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دمی آماده است ، و می توانید همراه مرغی که پخته شده میل کنید.
درباره این سایت